Mijn favorieten

Huis kopen

 

Een nieuw huis…
Hoe vind je je droomplek? Kun je kritisch blijven kijken, als je kriebels in je buik voelt van een huis? En stevig onderhandelen – hoe pak je dat aan? Welke juridische en bouwkundige factoren moet je niet uit het oog verliezen? Wordt dit je eerste huis? Ook dat vinden we leuk: jou helpen aan je eigen plek.

Het huis dat je zoekt
Het goede huis vinden is mensenwerk. Wil je een makelaar die weet welk huis het écht is voor jou? Die enthousiast en creatief meezoekt? Wij gaan op zoek naar dat ideale huis. Waar je je thuis voelt. Wij stoppen pas als jij blij bent. Als jij over de drempel stapt en denkt: ja, dit is een huis naar mijn hart.

Wat mag je van Gevaert Houten verwachten?
>  ’s ochtends het nieuwste aanbod in je mail
>  we sparren met je over dit aanbod
>  we gaan als je wilt, mee met bezichtigen
>  we beoordelen de staat van onderhoud
>  we adviseren je over de prijs en je bod
>  we kennen de biedingsprocedures
>  we voeren, in overleg met jou, de onderhandelingen

>  alle kennis en expertise je mag verwachten van een NVM-kantoor (www.nvm.nl)


Altijd bereikbaar
We zijn scherpe onderhandelaars en gaan voor de juiste prijs, onder de beste condities. Maar we zijn bovenal mens en in deze spannende tijd zijn we graag je steun en toeverlaat. Ook buiten kantooruren kun je ons bereiken via whatsapp en mail. Zodat jij ‘s nachts niet wakker ligt van je dromen.

Maak een afspraak
Wil je meer weten over onze hulp bij je zoektocht? Kennismaken bij een kop koffie of thee? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.